Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων και οι άνθρωποι του Τύπου και των ΜΜΕ προετοιμάζονται για 6ησυνεχή χρονιά για έναν ακόμα μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης και αγάπης.

Το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά “Γκολ στη Φτώχεια” που συνδιοργανώνουν το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» και η Ελληνική Ποδορφαιρική Ομάδα Αστέγων, οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΒΗΜΑ FM– ΝΕΑ, ANT1 και η ομάδατων Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Α. Λιοσίων και με στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, αλλά και πολύτιμο κοινωνικό εργαλείο. Και την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, θα φορέσει και πάλι τα «καλά του».

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, οι ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο με αποστολή μία και μόνο: Να φορτώσουν με γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού και να στείλουν το μήνυμα κατά της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού και των εξαρτήσεων.

Στόχος και αυτή τη χρονιά είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναδειχθεί ηαλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε