Ο Σύλλογος μας στο πλαίσιο της αναζήτησης προνομίων για τα μέλη του, μετά από έρευνα στην αγορά της υγείας κατέληξε σε συνεργασία με την εταιρεία Newhealthsystem (NHS) και το ομαδικό πρόγραμμα Family Care.

Η επιλογή του προγράμματος Family Care έγινε με κριτήρια, α) την όσο δυνατόν μεγαλύτερη πληθυσμιακή και γεωγραφική κάλυψη των συναδέλφων και των οικογενειών τους μέσω ενός μεγάλου και συγκεκριμένου  πλήθους πολύιατρείων, ιδιωτών ιατρών και διαγνωστικών κέντρων εξαλείφοντας την ανάγκη μετάβασης στην Αθήνα, β) την εξαρχής τιμολόγηση όλων των παροχών του προγράμματος χωρίς αοριστολογίες και στο περίπου, γ) την παροχή μίας σειράς ετήσιων CheckUp για κάθε μέλος της οικογένειάς μας χωρίς ηλικιακούς και γεωγραφικούς περιορισμούς, δ) την έκπτωση στα νοσήλια όπου συνδυαστικά με βασικό ομαδικό ασφαλιστικό μας πρόγραμμα θα απαλείφει σχεδόν όλη τη συμμετοχή μας.

Στο πρόσθετο ιατροφαρμακευτικό αυτό πρόγραμμα θα ενταχθούν, όλα τα μέλη του Συλλόγου και οι οικογένειες τους (Σύζυγος, Τέκνα έως 35 ετών και Γονείς και των Δύο Συζύγων). Οι παροχές του προγράμματος θα είναι οι ίδιες για όλους, θα καλύπτουν όλες τις προϋπάρχουσες  ασθένειες, χωρίς ετήσια όρια και αναμονές.

 Μέσα από το πρόγραμμα παρέχονται, πλήθος πολυϊατρείων στη γειτονιά μας, ιατροί όλων των ειδικοτήτων με ειδικά χαμηλή τιμή επίσκεψης, οδοντίατροι με ειδικό τιμοκατάλογο, οφθαλμίατροι, δωρεάν ετήσια CheckUp για όλα τα μέλη της οικογένειας μας, δωρεάν όλο το